Våte drømmer hos kvinner, er det normalt? -

Vanligvis er våte drømmer vanlige hos menn. Det er imidlertid mulig at kvinner også opplever denne tilstanden. Ikke bare under ungdomsutviklingen kan våte drømmer også oppstå i voksen alder. Er det normalt for kvinner å ha våte drømmer? Dette er hva som skjer når kvinner opplever det.

Våte drømmer hos kvinner

I den medisinske verden har våte drømmer begrepet nattlig utslipp. Sitat fra American Psychological Association, er dette en tilstand av ufrivillig utløsning under drømmer om natten.

Vanligvis begynner våte drømmer å oppstå under ungdomsutviklingen, nemlig under puberteten.

Basert på hans forståelse kan det sees at de hyppigst rammede er tenåringsgutter til de er voksne.

Dette er fordi meningen med ejakulasjon er å fjerne sæd eller væske som inneholder sæd fra penis.

Men faktisk kan våte drømmer også forekomme hos kvinner. Når menn ejakulerer, kan kvinner også oppleve orgasme og vaginal utflod.

I mellomtiden, siterer fra Young Women's Health-siden angående våte drømmer, kan kvinner oppleve noe som ligner på våte drømmer eller nattlige utslipp.

For eksempel når kvinner opplever en følelse av opphisselse under søvn. Så, når du våkner, kjenner du også at det kommer væske ut av skjeden din.

Er det normalt å skje?

Fra den forrige forklaringen kan det sies at våte drømmer hos kvinner også er normale ting.

Imidlertid føler ikke alle kvinner at det er det samme som en våt drøm. Dessuten er det fortsatt få studier som har lykkes i å forklare prosessen med våte drømmer hos kvinner.

Muligens er årsaken til dette ikke fordi de få kvinnene som opplever våte drømmer. Men fordi nattlig utslipp hos kvinner er vanskeligere å gjenkjenne tegnene enn menn.

I tillegg, selv om våte drømmer hos kvinner er vanlige tilfeller, diskuteres denne diskusjonen i virkeligheten sjelden i seksualundervisning.

Tegn eller symptomer på våte drømmer hos kvinner, vanligvis preget av vaginal utflod, for eksempel når de mottar seksuell stimulering.

Våte drømmer er også relatert til et av søvnstadiene, nemlig: rask øyebevegelse (BREMS). Sirkulasjonen av blod i kroppsdelene rundt kjønnsorganene vil øke med jevne mellomrom.

Denne blodsirkulasjonen kan toppe seg og forårsake utflod fra kjønnsorganene hos både menn og kvinner.

Når en mann får orgasmer, vil penis ejakulere og frigjøre sæd som bevis på at han har nådd et klimaks.

I mellomtiden vil kvinner som får orgasme frigjøre naturlige smørevæsker når de blir opphisset eller våte drømmer.

Så det er vanskelig å skille om væsken som kommer ut er på grunn av seksuell stimulering alene eller på grunn av en våt drøm slik at han klarte å oppnå orgasme under søvn.

Bare du vet hva slags våt drøm du har. Faktisk er det mulig at du ikke husker hvordan drømmen var.

Det er ingen sikre bevis på at våte drømmer som oppstår hos kvinner er relatert til erotiske drømmer eller andre typer.

Hvor ofte har kvinner våte drømmer?

Disse nattlige utslippene eller våte drømmene er ikke noe du enkelt kan kontrollere. Likeledes med frekvensen eller hvor ofte våte drømmer hos hver person.

Her er den mulige hyppigheten av våte drømmer hos kvinner, inkludert:

  • hadde aldri en våt drøm i det hele tatt,
  • bare opplevd det noen få ganger,
  • forekommer kun under ungdomsutviklingen, eller
  • har våte drømmer med jevne mellomrom.

Kan våte drømmer stoppe?

Hvis du er en kvinne som har våte drømmer, er det ingen grunn til å skamme seg eller være usikker. Du må huske at dette er en del av en sunn og normal søvn.

Det er også en ufrivillig søvnreaksjon som du ganske enkelt kan forhindre.

Hos kvinner i voksen alder er våte drømmer ikke et tegn på at noen ikke har nok sex eller til og med misfornøyd med partneren sin.

Det er ingenting galt med at du og partneren din snakker åpent om våte drømmer for å redusere angst og forlegenhet.

På samme måte, når våte drømmer hos kvinner påvirker seksuell aktivitet, søvntid, og blir årsaken til visse problemer. Kontakt lege eller psykolog umiddelbart.