Hvilken Pock Removal Cream er effektiv? |

Kviser er ikke bare irriterende når de dukker opp, men også når de etterlater arr. Aknearr og pockmarks i ansiktet gjør hudens tekstur ujevn. Finnes det en pockmark-fjerningskrem som virkelig fungerer for disse akne-arrene?

Kremer kan behandle pockmarks, men...

Sammenlignet med rødhet og svarte flekker er det mye vanskeligere å bli kvitt aknearr.

Ulike behandlinger hevdes å kunne fjerne pockmarked akne arr. En av dem er å bruke en pockmark-fjerningskrem. Imidlertid tviler mange på at aknearr som dette virkelig kan forsvinne med bare en krem.

Kremen vil faktisk ikke være i stand til å fjerne pockmarked akne arr eller atrofiske akne arr . Selv om den ikke dekker fordypningene forårsaket av pockmarks, er formålet med kremen å redusere utseendet og den mørke fargen på huden.

Derfor trenger du andre typer akne hudpleie i tillegg til kremer for å fjerne pockmarks. Det er imidlertid greit å vite hva som finnes i kremen for aknearr.

Ingredienser i kremfjerningskrem

Selv om den ikke kan bli kvitt pockmarks, kan noen pock-fjerningskremer redusere utseendet og den mørke fargen på aknearr.

Nedenfor er noe av innholdet i akne-arrpock-fjernende kremer som vanligvis er tilgjengelig på nærmeste apotek eller som krever resept fra lege.

1. Salisylsyre

Salisylsyre er en populær ingrediens i de fleste hudpleieprodukter for akne. Grunnen til at dette innholdet bidrar til å redusere hevelse og rødhet.

Ikke bare det, dette innholdet kan rense smuss fra porene og redusere nesten alle typer aknearr. Likevel kan det hende eiere av sensitive hudtyper må gjøre en lappetest før de kan brukes.

2. Alfa-hydroksysyrer (AHA)

I tillegg til salisylsyre, er alfahydroksysyre (AHA) også ofte funnet i akne-arrfjerningskremer.

Denne typen syre er kjent for å eksfoliere den ru overflaten av huden, slik at teksturen i ansiktet blir bedre. I tillegg bidrar AHA til å redusere forekomsten av arr.

3. Melkesyre

Som andre syrer kan melkesyre forbedre hudens tekstur og redusere arr. Dette syreinnholdet finner du i form av kremer og lotioner, og fås på nærmeste apotek.

Dessverre kan melkesyre utløse hudhyperpigmentering hos noen mennesker. Derfor anbefales det at du gjør en lappetest før du bruker den.

4. Retinoider

Vanligvis vil en hudlege anbefale en pock-fjernende krem ​​som inneholder retinoider for å redusere misfarging av huden.

Aktuelle retinoider er det mest anbefalte alternativet for behandling av nye aknearr. Dette er fordi vitamin A-derivatet kan bidra til å forebygge og redusere arrvev.

5. Azelainsyre

Takket være dens anti-inflammatoriske og antimikrobielle egenskaper, kan azelainsyre hjelpe til med å behandle akne og dens arr.

Innholdet av disse forbindelsene kan redusere antall akne-fremkallende bakterier og rene porene. Ikke rart at azelainsyre ofte finnes i kremer som fjerner lommer.

6. Niacinamid

Niacinamid er en form for vitamin B3 som spiller en viktig rolle for å opprettholde sunn hud.

Innholdet i dette hudpleieproduktet har anti-inflammatoriske egenskaper som hjelper til med å behandle akne og redusere aknearr. Det er imidlertid ikke alle som har hud som matcher ingrediensene hudpleie dette.

Andre behandlinger foruten lommefjerningskrem

I tillegg til kremer avhenger andre metoder for fjerning av aknearr av typen du har. Så det er ingen behandlingsmetode som kan behandle alle typer pockmarks samtidig.

Leger anbefaler vanligvis en kombinasjon av flere behandlinger samtidig for å behandle disse akne-arrene. Det finnes også en rekke anbefalte behandlinger for å bli kvitt akne-arr som har fått akne, inkludert:

  • dermabrasjon,
  • kjemisk peeling,
  • laser resurfacing,
  • dermale fyllstoffer, dan
  • microneedling .

Dersom behandlingene ovenfor ikke gir tilfredsstillende resultater, vil legen vanligvis anbefale mindre hudoperasjoner.

Mindre kirurgi er beregnet på store aknearr og fungerer ikke med kremer eller annen behandling.

Hvordan forebygge pockmarked akne arr

Selv om det ikke er farlig, kan pockmarks senke selvtilliten fordi noen ganger folk er flaue av tilstanden med ujevn ansiktshud.

I tillegg er det tider hvor etter at akne-arrene har blitt bedre, enten med kremer eller andre behandlinger, kan pockmarkene komme tilbake. For at du ikke skal gå tilbake til å gjennomgå disse behandlingene, er det flere måter å forhindre aknearr på, inkludert:

  • vask ansiktet ditt flittig med ansiktssåpe to ganger om dagen,
  • unngå vanen med å klemme kviser, og
  • Bruk alltid solkrem hver gang du reiser.

Hvis du har flere spørsmål, vennligst diskuter med en hudlege eller hudlege for å få den riktige løsningen.