Utforsk fordelene med hvit gurkemeie for kreft •

Kreftceller kan spre seg og skade funksjonen til omkringliggende friske vev eller organer. For at dette ikke skal skje, er kreftpasienter pålagt å følge behandlingen, alt fra kjemoterapi, kirurgi, til strålebehandling. Frem til nå forsker det fortsatt på forskning for å finne nye kreftmedisiner, hvorav en bekymrer hvit gurkemeie. Så, hva er fordelene med hvit gurkemeie for å behandle kreft?

Fordeler med hvit gurkemeie for å behandle kreft

Hvit gurkemeie eller zedoaria Rosc er et krydder som kommer fra Indias fastland. Imidlertid er det ganske populært i Indonesia som gurkemeie og er vanligvis laget som urtegurkemeie.

Formen for gurkemeie på et øyeblikk ligner virkelig på ingefær og galangal. Men hvis du følger nøye med, har gurkemeie en særegen lukt med en krydret og bitter smak. Fargen på rhizomet er hvitaktig med en form som ligner en forgrenet klump,

I tusenvis av år har dette krydderet vært en bærebjelke i Ayurveda, en alternativ medisinmetode fra India. Tradisjonelt brukes hvit gurkemeie som medisin for å behandle flatulens, forkjølelse, hoste og feber fordi den har slimløsende, vanndrivende og antidotegenskaper.

Ikke bare det, forskere fant også fordelene med hvit gurkemeie for forløperen til kreftmedisiner. Noen av potensialet til dette krydderet som et kreftmedisin, inkludert:

1. Hemmer kreftvekst

Friske celler har en vekstsyklus som tilpasser seg behovene til kroppens forhold. Hvis cellen blir skadet, vil cellen dø. Deretter vil nye celler vokse for å erstatte de skadede cellene.

I mellomtiden er kreftceller unormale. Disse cellene vokser ut av kontroll; fortsett å dele og ikke dø. Denne unormaliteten til kreftceller oppstår på grunn av kaoset i en rekke celleordre i det muterte DNA.

Studier Toksikologisk forskning viser at hvit gurkemeie har kreftfordeler, så den har potensial til å behandle kreft. Fra forskningen fant forskerne innholdet av polysakkarider og polysakkarider bundet til proteiner som kan hemme veksten av sarkomer.

Sarkomer er en gruppe kreftformer som først vises i bein og bløtvev, som muskler, fett, blodårer, nerver, sener og leddslimhinnen.

Polysakkarider har to effekter på kreftceller, nemlig å øke immunresponsen mot kreftceller. Du må vite at rollen til immunsystemet er veldig viktig for mennesker. Spesielt for personer med kreft, fordi immunforsvaret svekker kreftceller og bidrar til effektiviteten av kreftbehandling.

2. Inneholder cellegift som dreper kreftceller

Hvit gurkemeie har fordeler for kreftmedisiner fordi den inneholder cellegift. Cytotoksisk refererer til stoffer som forårsaker celleskade, slik at cellen vil dø. Vel, denne cellegiftegenskapen er i kjemoterapimedisiner som kan drepe kreftceller.

Faktisk er det i immunsystemet ditt cellegift, nemlig T-celler som kan drepe bakterier, virus og kreftceller. Vel, den cytotoksiske aktiviteten til hvit gurkemeie fra -curcumene (alfa-curcumene) i eggstokkreft.

Dette stoffet kan indusere apoptose, nemlig celledød, inkludert kreftceller. I den samme studien forårsaket -curcumene i SiHa-celler aktiveringen av caspase-3, en av hovedimplementørene av den apoptotiske prosessen.

Når induksjonen av apoptose skjer, betyr det at cellen vil bli programmert til å dø. Dette gjør at kreftceller kan hemmes i deres vekst og utvikling.

Vær oppmerksom på dette før du bruker hvit gurkemeie til kreftmedisin

Selv om forskning viser fordelene med hvit gurkemeie for å behandle kreft, trenger den ytterligere observasjon. Gitt bivirkningene og sikkerheten er ikke fullt kjent.

I tillegg er den sikre grensen for dosen av hvit gurkemeie i medisin heller ikke helt klar, så det er mulig å føre til at forbruket overskrider den sikre dosen.

Du må huske igjen at du ikke bør lage hvit gurkemeie som det viktigste stoffet i behandling av kreft, som starter i form av ekstrakter, kosttilskudd, urter eller kokt vann. Du må fortsatt gjennomgå medisinsk behandling, for eksempel kjemoterapi, strålebehandling og kirurgi.

Ikke bare hvit gurkemeie, det er også andre urteplanter som har lignende potensiale mot kreft, for eksempel bitter melon mot kreft eller urteblader mot kreft. Imidlertid trenger alle disse plantene igjen en dypere gjennomgang hvis du vil bruke dem som kreftmedisiner.

Så før du prøver hvit gurkemeie-basert behandling som kreftbehandling, rådfør deg mer med legen som behandler tilstanden din.