Kroppslotion kan virkelig vokse hånd- og fothår?

Som et veldig populært hudpleieprodukt er hovedfunksjonen til fuktighetskrem er å gi fuktighet til huden og forhindre at den blir matt eller tørr. På den andre siden, fuktighetskrem har angivelig også en bivirkning, nemlig at hånd- og fothår vokser raskt. Er det riktig?

Innhold og hvordan det fungerer fuktighetskrem

fuktighetskrem Fukter huden på flere måter. Først oljeinnholdet i fuktighetskrem kan trekke vann til overflaten av huden. Ved påføring kommer oljen inn fuktighetskrem vil samhandle med spesielle proteiner som gjør at huden føles glatt.

Sekund, fuktighetskrem inneholder stoffer som kalles okklusive stoffer. Dette stoffet virker ved å danne et beskyttende lag for å forhindre vanntap fra huden. Jo oftere det brukes, er det okklusive stoffet i fuktighetskrem vil fortsette å holde huden din fuktet.

Ingredienser inkludert i okklusive stoffer inkluderer petrolatum, mineralolje og dimetikon . Disse ingrediensene brukes også ofte i hudfuktende produkter, både for ansiktshud og hele kroppen.

Tredje, fuktighetskrem supplert med fuktighetsbevarende midler og mykgjøringsmidler. Fuktighetsbevarende stoffer er stoffer som tiltrekker vann til huden, omtrent som olje. Mens mykgjøringsmidler fungerer for å forbedre overflaten av huden som er ru, tørr, utsatt for irritasjon og skjellete.

Som et komplement, fuktighetskrem tilsatt parfyme, konserveringsmidler og fortykningsmidler.

Er materialet på fuktighetskrem kan vokse hår?

Du har kanskje hørt det fuktighetskrem kan akselerere veksten av hår (hår) hender og føtter. Imidlertid er denne antagelsen en myte. Bruk fuktighetskrem absolutt ingenting å gjøre med hastigheten på hårvekst.

Som tidligere beskrevet, fuktighetskrem består kun av fuktighetskremer, oljer, vann, parfymer, fortykningsmidler, konserveringsmidler og emulgatorer. Disse ingrediensene påvirker ikke, enn si akselererer veksten av hår på hender og føtter.

sitat American Academy of Dermatology , vekst av hår på hodet og resten av kroppen starter fra follikkelen. Follikler er små sekker hvor hår vokser samt olje og svette.

Når røttene er dannet i follikkelen, vil håret fortsette å vokse til det kommer ut av follikkelen. Håret på hodet kan fortsette å vokse og forlenges, men håret på hendene og føttene vil slutte å vokse når det når en viss lengde.

Så, hva kan akselerere hårveksten?

fuktighetskrem det kan ikke vokse hånd- og fothår, men det er flere faktorer som kan utløse denne tilstanden. Disse faktorene inkluderer:

  • Gene. Hvis foreldrene eller søsknene dine har tykt kroppshår, er det mer sannsynlig at du opplever den samme tilstanden.
  • Hormon. Personer med høye androgenhormoner har vanligvis tykt arm- og benhår, dyp stemme, overflødig kviser og små bryster.
  • Narkotika. Minoxidil, danazol og legemidler som inneholder steroider kan forstyrre hormonbalansen, og utløse veksten av hånd- og fothår.

fuktighetskrem veldig nyttig for å opprettholde hudens fuktighet. Hud som alltid er fuktig vil være beskyttet mot skader, infeksjoner og andre hudproblemer. Dette er grunnen til at bruken av fuktighetskrem sterkt anbefalt i en serie med hudpleie.

Du trenger ikke bekymre deg for myten om det fuktighetskrem kan vokse hånd- og fothår. Så lenge det ikke er noen allergisk reaksjon eller irritasjon, fuktighetskrem er et produkt med enorme fordeler for hudhelsen.