4 ting fra fordelene med dating som viser seg å gjøre deg bedre

Å bestemme seg for ikke å forplikte seg til et seriøst forhold som dating har mange fordeler. Du kan fritt gjøre de hobbyene og aktivitetene du liker og tilbringe mer tid med familien din og dine kjære. Men visste du at det å ha et forhold til noen eller å date også har fordeler. Se derfor ikke bare på den negative siden. En av fordelene med dating er at det gjør deg til en bedre person. Hvorfor det?

Dating kan gjøre deg til en bedre person ved å...

I følge Jill P. Weber, Ph.D., forfatter av boken Å ha sex, ønske intimitet – hvorfor kvinner nøyer seg med ensidige forhold, sier at dating kan gjøre deg til en bedre person på følgende måter:

1. Lær å se dine egne mangler

Den første fordelen med dating er å kunne se dine egne mangler. Datingforhold involverer to forskjellige personer med motsatt personlighet. Jo nærmere forholdet ditt er, jo mer vil du innse at alle har sine egne styrker og svakheter.

Kanskje du var en av dem som aldri innså feilene dine og alltid følte at du var perfekt. Men når du er i et forhold, vil du vanligvis begynne å innse at det fortsatt er mange mangler som må rettes opp hos deg selv.

På den måten vil du fortsette å strebe etter å bli bedre og frigjøre deg selv.

2. Lær å akseptere

Den opprinnelige karakteren vil være mer synlig når forholdet har vært etablert i lang tid. Du vil se hvor bra og dårlig partneren din oppfører seg. Hvis du har dette kan du vurdere om du vil fortsette eller avslutte det til her.

Årsaken er at alt relatert til en persons karakter og oppførsel er permanent og svært vanskelig å endre. Så, hvis det viser seg at det er en karakter som ikke er likt, men som faktisk fortsatt er innenfor rimelige og forståelige grenser, er det vanligvis mange som velger å akseptere det i stedet for å måtte bryte opp.

På grunn av dette blir frieri utpekt som et middel til å lære å akseptere noe som ikke er som ønsket.

3. Lær deg selv og andre å kjenne

Å lære å bli kjent med deg selv og andre kan være en fordel med dating som du kanskje ikke engang er klar over. Med dating vil du forstå hva som gjør deg komfortabel og hva som ikke gjør det.

I tillegg lærer du også å bli kjent med andre mennesker ved å forstå de samhandlingsmønstrene som er gjennomført så langt. Dating "tvinger" deg til å finne en god strategi for hvordan du kan oppfylle interessene til begge parter uten å skade en av dem.

4. Lær å nekte

Hvis du hele denne tiden er blant dem som er "ja-ja" og "ikke bra"Så når du dater, er det tider når du står overfor en posisjon som gjør at du må nekte.

For eksempel når partneren din vil at du skal følge hans vilje når den ikke er i samsvar med dine verdier. I denne stillingen vil du lære å snakke om ting du ikke liker med partneren din selv om du vet at han vil bli såret.

På den måten vil du i det virkelige liv bli opplært til å forstå at det er naturlig og greit å gi avvisning til andre for ting som ikke er i samsvar med verdier.