11 KAPITTEL Utjevning av drikker for å overvinne forstoppelse |

I tillegg til medisiner fra leger, er det mange naturlige måter å behandle forstoppelse på som du kan prøve hjemme, inkludert å drikke visse drinker. Så, hva er typene drinker som hevdes å være en CHAPTER (defecation) launcher?

BAB Smoothing Drink

Forstoppelse (forstoppelse) er et fordøyelsesproblem når den lidende har problemer med avføring. Dette oppstår på grunn av avføring eller avføring blir hard og vanskelig å utvise.

Symptomer på forstoppelse er ganske urovekkende, alt fra redusert frekvens av avføring til magesmerter. Den gode nyheten er at du kan drikke drinker for å starte avføring for å lindre symptomer på forstoppelse.

Nedenfor er noen typer tarmstimulerende drikker som du kan prøve hjemme.

1. Plommejuice

En type avføringsutjevningsdrikk som hevdes å være ganske effektiv er plommejuice. Årsaken er at plommer inneholder mye fiber, mens fiber kan bidra til å jevne fordøyelsen.

Faktisk regnes plommejuice som et naturlig avføringsmiddel på grunn av det høye sorbitolinnholdet. Begge disse tingene gjør at denne juicen virker overlegen psyllium for å øke avføringsfrekvensen og konsistensen.

Selv om den ikke inneholder samme fiber som hel frukt, er plommejuice fortsatt rik på fiber, vitaminer og mineraler som kroppen trenger.

2. Eplejuice

I tillegg til plommer er andre fruktjuicer som sies å kunne sette i gang en avføring, eplejuice.

Se, epler kan inneholde eplesyre som kan forbedre fordøyelsen og leverfunksjonen. Når det kombineres med fiber og mineraler, kan eplejuice lindre kramper eller oppblåsthet fra forstoppelse.

Ikke bare det, sorbitolinnholdet i epler har også vist seg å bidra til å jevne ut fordøyelseskanalen. På den måten vil bevegelsen av skitt bli jevnere.

3. Pærejuice

I likhet med epler gjør sorbitolinnholdet i pærejuice det til en ganske populær tarmstimulerende drikk. Dette er fordi sorbitolen i pærer ikke brytes ned i tynntarmen, så noe vann kan beholdes under fordøyelsesprosessen.

Dette vannet smører tarmkanalen og bidrar til å stimulere peristaltikken. Økt bevegelse kan lindre symptomer på forstoppelse.

Dessverre er ikke fiberinnholdet i juicen like mye som en hel pære. Ikke bare det, for mye sorbitol hos IBS-syke kan utløse diaré og mageproblemer. Så, forbruk av pærejuice er rimelig, ja.

9 beste frukter for å starte avføring (KAPITTEL)

4. Kaffe

Noen av dere kjenner kaffe som en drikk som trigger magesyre som bør unngås. Kaffefakta er sant, men det viser seg at denne koffeinholdige drikken kan bidra til å starte avføring.

Kaffe inneholder kjemiske forbindelser som kan stimulere muskelsammentrekninger i tykktarmen. Dette ligner på magesammentrekningene som oppstår etter et måltid som bidrar til å presse ut avfall raskere.

På den annen side kan kaffe utløse frigjøring av gastrin, et hormon som produseres av magen og kan øke avføringen. Denne tilstanden tillater fremveksten av en avføringseffekt på kaffe. Det er imidlertid fortsatt behov for ytterligere studier.

5. Vann

Det er ikke lenger en hemmelighet at drikkevann gir fordeler for fordøyelsessystemet.

Hvordan ikke, kroppen trenger vann for å avføre normalt. Dette er fordi vann myker opp avføringen, noe som kan bidra til å forhindre forstoppelse.

Hvis du er forstoppet og ikke får i deg nok vann, prøv å drikke et stort glass vann for å utløse trangen til å ta avføring.

6. Sitronvann

Kjent som en kilde til vitamin C og andre mineraler, kan presset sitronsaft være en tarmstimulerende drink. Årsaken er at sitronvann kan øke produksjonen av saltsyre og gallesekresjon.

Begge forbindelsene er nødvendige for fordøyelsen av mat og reduserer risikoen for gikt. Faktisk anbefaler noen eksperter å drikke sitronvann når du er forstoppet.

Du kan drikke en blanding av sitronsaft med varmt vann og honning hver morgen for bedre fordøyelse.

7. Peppermyntete

Mange mennesker har valgt urtete som naturlige midler for å behandle fordøyelsesproblemer i tusenvis av år, og en av dem er peppermyntete.

Peppermynte er en grønn plante som er kjent for sin forfriskende smak og kan behandle magesmerter naturlig. Dette er bevist gjennom forskning fra Elektronisk lege.

Forskning viser at peppermynteolje kan brukes til å behandle symptomer på irritabel tarm, fra magesmerter til flatulens. Disse fordelene kan også gjelde for peppermyntete.

8. Ingefærte

Ikke bare peppermynte, ingefærte er også ganske populær som avføringsdrikk takket være forbindelsene i den, nemlig gingerol og shogaol.

Disse to forbindelsene hevdes å bidra til å stimulere sammentrekning og tømming av magen. Dette gjør at ingefær kan hjelpe med forstoppelsessymptomer, som kvalme, kramper, oppblåsthet og andre fordøyelsesproblemer.

Eksperter trenger imidlertid fortsatt forskning på om effekten er den samme når du drikker ingefærte.

9. Fennikel te

Ikke mindre populær med peppermynte, fennikel er en urteplante som kommer fra Foeniculum vulgare . Fennikelplanten har en smak som ligner lakris og kan spises enten rå eller moden.

Denne antioksidantrike urteplanten kan brukes som tedrikk for å starte tarmbevegelser. Årsaken er at fennikel kan fungere som et avføringsmiddel, men eksperter vet ikke hvordan denne urten fungerer.

Likevel skader det ikke å brygge urtete mot forstoppelse på denne som en måte å starte fordøyelsesprosessen på, ikke sant?

10. Løvetann te

Visste du at løvetannblomster som kan vokse på plenen din kan bearbeides til en tarmstimulerende drink?

Faktisk inneholder løvetannblomstekstrakt forbindelser som kan utløse muskelsammentrekninger og forbedre fordøyelsen. Dette kan også lette flyten av mat fra magesekken til tynntarmen.

Det er derfor, å drikke løvetannte riktig kan opprettholde fordøyelseshelsen. Det er imidlertid behov for ytterligere studier på mennesker.

11. Svart te

Svart te er en te som kommer fra planter Camellia sinensis . Denne planten brygges ofte med andre planter, for eksempel Earl Grey.

Forbindelsene i svart te tilbyr en rekke fordeler for fordøyelsen. For eksempel kan thearubiginer i svart te lindre symptomer på forstoppelse.

Dette kan skyldes at ekstrakt av svart te kan øke forsinket magetømming som utløser medikamentinduserte fordøyelsesproblemer. Selv om det hevdes å være effektivt som en tarmstimulerende drikk, er det fortsatt behov for ytterligere studier.

Hvis du har flere spørsmål, vennligst kontakt legen din for å forstå den riktige løsningen for deg.