6 helsefordeler med infundert vann |

Hvis du ser noen bære en flaske vann med oppskåret frukt i, kalles det infundert vann . Infundert vann stadig mer populært fordi det regnes som en komplementær drink for en sunn livsstil som er rik på fordeler.

Denne drinken hevdes å være i stand til å gå ned i vekt, noe som hjelper prosessen detox kroppen, for å forbedre den generelle helsen. Så, er de ulike fordelspåstandene sanne? Finn ut fakta gjennom følgende anmeldelse.

Hva er det infundert vann ?

Infundert vann er mineralvann blandet med oppskåret fersk frukt, grønnsaker, urter og krydder. Det er ingen spesielle grunnleggende ingredienser for å lage denne drinken. Materialvalget tilpasses etter eget ønske.

Blandingen av vann og ferske ingredienser i skiver oppbevares deretter i en flaske og avkjøles i kjøleskapet i minst 1 – 12 timer slik at saften av ingrediensene kommer helt ut. Etter å ha sittet lenge, vil biter av frukt eller grønnsaker vanligvis bli grøtaktige.

Ingredienser infundert vann vanligvis en frukt som er mindre deilig eller for sur til å spises direkte. Ved å behandle det slik infundert vann , kan du få næringsinnholdet og fordelene med disse ingrediensene.

Derfor tenker mange infundert vann som en drikk som er mer sunn enn vanlig vann. Ikke få forbruker også infundert vann som sportsdrikk takket være vitamin- og mineralinnholdet.

Ulike fordeler infundert vann

Infundert vann inneholder noen av næringsstoffene som finnes i basisingrediensene. Men har alle disse fordelene blitt vitenskapelig bevist? Nedenfor er ulike krav angående ytelser infundert vann og fakta.

1. Bidrar til å opprettholde vekten

En av hovedingrediensene infundert vann er sitrusfrukter, som lime og sitroner. Spesielt sitron er en av hovedfruktene for folk som går ned i vekt.

Å konsumere sitron- og limevann for diett går ikke ned i vekt direkte, men disse drikkene kan bidra til å redusere ditt daglige kaloriinntak. Det fungerer som vann som gjør at du raskt blir mett slik at du ikke overspiser.

For de av dere som går ned i vekt, infundert vann som inneholder sitron er også et sunnere drikkevalg enn kaffe eller te. Dette er fordi sitronvann inneholder vitaminer og mineraler og ikke er tilsatt sukker.

2. Forhindre for tidlig aldring

Infundert vann har også fordeler for hudhelsen, spesielt for å forhindre for tidlig aldring. Dette er på grunn av typen frukt som ofte brukes som ingrediens infundert vann vanligvis rik på antioksidanter og vitamin C, som appelsiner, jordbær, kiwi og epler.

Vitamin C hjelper kroppen med å produsere mer kollagen, et viktig protein som utgjør og vedlikeholder hudvevet ditt. I mellomtiden forhindrer antioksidanter hudskader på grunn av frie radikaler som kommer fra miljøet.

Tilstrekkelig inntak av vitamin C og antioksidanter kan gradvis gjøre huden fastere og fuktig. Dette kommer imidlertid ikke umiddelbart. Du må også spise mat som gir næring til huden og ta vare på huden regelmessig.

Ulike typer vitaminer for sunn, lys og ungdommelig hud

3. Hjelper med å fjerne giftstoffer i kroppen

Fordel infundert vann Denne er intet mindre enn fenomenal. Mange tror det infundert vann kan hjelpe avgiftningsprosessen alias fjerning av giftstoffer i kroppen. Faktisk er kroppen din faktisk i stand til å kvitte seg med giftstoffer på egen hånd.

Kroppen fjerner giftstoffer og avfallsstoffer gjennom utskillelsessystemet, en av disse er nyrene. Hver dag filtrerer dette organet giftstoffer og avfallsstoffer fra titalls liter blod, og skiller dem deretter ut gjennom urinen.

Infundert vann det avgifter ikke kroppen din, men denne drikken kan i det minste få deg til å drikke mer vann. Tilstrekkelig vanninntak vil lette arbeidet til nyrene. Du letter med andre ord prosessen med å fjerne giftstoffer fra kroppen.

4. Alternativ for folk som ikke liker vann

Du trenger tilstrekkelig vanninntak for å opprettholde kontinuiteten til ulike kroppsfunksjoner. Det er derfor du trenger å drikke minst 8 glass vann om dagen. Men faktum er at ganske mange mennesker ikke liker å drikke vann.

Her er en fordel til infundert vann . Denne drinken kan være et alternativ for folk som ikke liker vann. Dens forfriskende følelse uten overdreven sødme kan hjelpe deg med å drikke mer enn vanlig.

På den andre siden, infundert vann kan være et sunnere valg for folk som er vant til å drikke sukkerholdige drikker i stedet for vann. Så prøv å lage en gang i blant infundert vann med ingredienser du har hjemme.

5. Sunn måte å få vitamininntak på

Noen vil kanskje få i seg en rekke vitaminer fra lime, men tåler ikke den sure smaken. Eller du ønsker å få fordelene av agurk og selleri, men liker ikke den sterke teksturen og smaken.

Ved å bearbeide lime, selleri eller andre ingredienser til å bli infundert vann , kan du fortsatt få fordelene med disse ingrediensene uten å måtte konsumere dem direkte. Dessuten smak infundert vann ikke like sterk som hovedingrediensene.

Du vil heller ikke miste vitamin C og vitamin B-kompleks i frukt som vanligvis går tapt fordi de er løselige i vann. På den annen side vil vitaminer komme ut av frukten og løse seg opp i vann infundert vann at du drikker.

6. Bidrar til jevn fordøyelse

Infundert vann sørge for vanninntaket som trengs for at fordøyelsessystemet skal fungere skikkelig. Uten tilstrekkelig vanninntak kan ikke tykktarmen produsere avføring som er myk nok til at du er i fare for forstoppelse (forstoppelse).

Ikke bare det, vitamin B-kompleksinnholdet i frukt og grønnsaker hjelper prosessen med å bryte ned karbohydrater, proteiner og fett fra mat. Dette vil helt sikkert gjøre det lettere for tarmene å fordøye maten.

Infundert vann har helsemessige fordeler. Denne egenskapen gjør imidlertid ikke noe mer enn å få deg til å drikke vann oftere og hjelpe deg med å få vitaminer fra delene av grønnsaker og frukt som ikke kan spises direkte.

Hvis du ønsker å få fordelene av en frukt eller grønnsak, er det beste alternativet du kan gjøre å spise den hel. På den måten får du inntaket av vitaminer, mineraler og fiber som ikke er i infundert vann .