Er det mulig for penis å trenge dypt inn i livmorhalsen?

Mange kvinner kan oppnå orgasme gjennom klitoris eller vaginal stimulering. Men visste du at livmorhalsen også er en kvinnes sensitive sone? Ja, det er mulig at du vil få en full kroppsorgasme fordi livmorhalsen stimuleres av dyp penetrasjon. Vel, kanskje du lurer på om dyp penetrasjon til den når livmorhalsen virkelig kan skje og er trygg. Finn ut svaret nedenfor.

Er det mulig å trenge dypt inn i livmorhalsen?

Noen mennesker tror at kvinner kan oppnå cervical orgasme ved å penetrere livmorhalsen eller livmorhalsen, men dette er ikke helt sant. Cervikal orgasme oppnås ved å stimulere livmorhalsen i stedet for penetrering.

Livmorhalsen din kan ikke penetreres fullstendig av penis. Dette er fordi åpningen til livmorhalsen, kjent som den eksterne os, er for smal til at penis kan komme inn. Kanalen er ikke større enn tommelen på hånden din. Mer detaljer, vurder følgende illustrasjon.

I tillegg er det ytre os fylt med livmorhalsslim som ytterligere blokkerer penetrasjonen av penis inn i livmorhalsen. Som et resultat er det ikke mulig å trenge penis inn i livmorhalsen. Imidlertid er denne livmorhalskanalen eller åpningen ikke alltid liten, det er tider når livmorhalsen utvider seg ganske bredt, nemlig under fødsel eller når babyen kommer ut av livmoren. Hvis du ikke har fødsel, bør ingenting passere gjennom livmorhalsen.

Under dyp penetrasjon kan du føle at penisen din presser mot eller berører den nedre enden av livmorhalsen. Dette kalles cervical stimulering. Så faktisk penis kan ikke trenge inn i livmorhalsen, men bare dyttet eller berørt den nedre enden av cervikalåpningen. Igjen, dette er fordi ingenting kan komme inn i eller forlate livmorhalsen din, bortsett fra under fødselen.

Er det mulig for en kvinne å nå klimaks når livmorhalsen er opphisset?

Svaret er selvsagt mulig. Dette er imidlertid ikke nødvendigvis tilfelle for alle. Hver kvinne har et annet nytelsespunkt. Noen kvinner kan finne det lettere å få orgasme gjennom klitorisstimulering, i stedet for dyp penetrasjon til den nedre enden av livmorhalsen.

Hvis partneren din stimulerer livmorhalsen, kan du føle en følelse av trykk som sprer seg over hele kroppen. Dette kan forårsake sammentrekninger i muskler i hele kroppen, med en prikkende følelse som kommer i bølger fra hodet og helt til tærne. Det er dette som så bringer kvinner til et klimaks. For noen kvinner kan denne cervikale orgasmen vare lenge.

Men ikke bekymre deg hvis du ikke får orgasme i det hele tatt. Kanskje livmorhalsen ikke er ditt sensitive område, og dette er egentlig ikke et problem.

Er det trygt å penetrere dypt til den nedre enden av livmorhalsen?

Ja, dyp penetrasjon for å berøre den nedre enden av cervikalåpningen anses som trygt. Det er imidlertid viktig for deg og partneren din å prøve dyp penetrasjon flere ganger før. Så ikke umiddelbart press penis inn for dypt i en hast.

Hvis du ikke er avslappet, vil du finne det vanskelig å føle glede ved dyp penetrasjon, spesielt hvis den når nedre ende av livmorhalsen.

Det er ikke uvanlig at kvinner klager over smerter under vaginal penetrasjon, spesielt hvis noe treffer livmorhalsen.

Faktisk vil rundt 60 prosent av kvinnene oppleve dyspareuni, som er smertefullt samleie på et tidspunkt. Når dette skjer, vil du føle smerte før, under eller etter sex.

Dyp penetrasjon er ikke den eneste årsaken til dyspareuni, så snakk med gynekologen din hvis du føler smerte under sex.

Hvis du vil prøve å oppleve denne unike orgasmen, start med en hundestilt sexstilling. doggy stil er riktig posisjon for å tillate dyp penetrering.