Forskjellen mellom fuktighetsgivende og fuktighetsgivende i hudpleie

Å velge hudpleieprodukter er ofte forvirrende. Spesielt hvis du har tørr hudtype. Du må vite hva som er forskjellen mellom produktene hydrerende og fuktighetsgivende for huden for ikke å velge feil. Sjekk det ut i følgende anmeldelse!

Forskjellen mellom fuktighetsgivende og fuktighetsgivende produkter

Årsakene til tørr og dehydrert hud er ofte forskjellige. Tørr hud er vanligvis forårsaket av mangel på talg (naturlig olje) produksjon, som er genetisk og har en tendens til å bli mer synlig når du blir eldre.

I mellomtiden er dehydrert hud forårsaket av vanen med å ikke drikke nok vann, et klima som er for tørt eller for varmt, eksponering for sollys eller på grunn av mangel på søvn.

Alle kan få dehydrert hud, men ikke alle hudtyper er tørre. Fordi disse to tingene er forskjellige, produktet hudpleie (hudpleie) nødvendig er heller ikke det samme.

Ofte er det to typer hudpleieprodukter basert på deres funksjon, nemlig: hydrerende og fuktighetsgivende. Sjekk produktforskjellene hydrerende og fuktighetsgivende som er slående nedenfor.

1. Produkt hydrerende for dehydrert hud

Produkt hudpleie som er hydrerende Nyttig for å fukte ansiktshuden. Dette produktet er også fuktighetsbevarende middel alias kan absorbere vann inn i huden. Så, produkt hydrerende brukes vanligvis hvis huden din er dehydrert.

Dehydrert hud er en hudtilstand som mangler vanninnhold, slik at hudens tekstur endres. Tidlige tegn på dehydrert hud inkluderer rødt utslett på huden, betennelse og kløende hud.

Noen av ingrediensene som vanligvis finnes i produkter hydrerende det er hyaluronsyreglyserin, honning, panthenol og kollagen. Hyaluronsyrekan for eksempel opprettholde og øke vanninnholdet slik at huden blir fuktig og smidig igjen.

2. Produkt fuktighetsgivende for tørr hud

Produktene er fuktighetsgivende beregnet for eiere av tørr hud. Huden har faktisk en naturlig barriere for å holde på fuktigheten. Tørr hud har imidlertid ikke en sterk nok barriere, så den trenger hjelp av en fuktighetskrem.

Fuktighetskremprodukter arbeider for å holde på fuktigheten samtidig som de forhindrer at den gjenværende naturlige fuktigheten fordamper fra huden. Så ikke å øke vanninnholdet for å holde det fuktig.

Vanligvis inneholder fuktighetsgivende produkter for tørr hud ingredienser som: mineralolje, vaselin, olivenolje, eller sinkoksid. Velg et produkt hudpleie med innhold som kan øke nivåene av naturlige oljer i huden.

3. Konsistensen av de to er forskjellig

Produktforskjell hydrerende og fuktighetsgivende Den andre ligger i konsistensen av innholdet i de to. Produkt hydrerende inneholder for det meste vann så konsistensen er mer flytende. Imidlertid produktkonsistens fuktighetsgivende mer tyktflytende.

For eiere av tørr hud, bør du velge produktet fuktighetsgivende hudpleie med en ganske tykk konsistens. Lansering HealthlineFuktighetskrem med mykgjørende innhold kan forhindre tap av hudens fuktighetsinnhold samtidig som den øker ernæringen.

Fuktighetsgivende og fuktighetsgivende produkter kan brukes sammen

Selv om det er forskjeller mellom produktene hydrerende i tillegg til fuktighetsgivende, kan begge produktene brukes samtidig. Husk at problemet med dehydrering kan oppstå i alle hudtyper.

Derfor er det ikke nok å bare fukte huden hvis den ikke er låst inn med fuktighetsgivende produkter. Ikke bare for tørre hudtyper, disse to produktene kan også brukes til eiere av fet hudtyper.

Dehydrering gjør at vanninnholdet fordamper sammen med hudens naturlige oljer på grunn av miljøfaktorer, noe som får huden til å tørke ut. Denne tilstanden vil også forverre produksjonen av olje i huden din.

Bruk produkter som er hydrerende først og vent til det er helt absorbert. Etter det, bruk produkter som er fuktighetsgivende for å perfeksjonere din hudpleie.

ethvert produkt hudpleie det du bruker, velg en som er oljefri (olje fri) og forårsaker ikke hudormer (ikke-komedogen) for ikke å tette porene.