Hva er den egentlige forkjølelsessykdommen? •

Hvem kjenner ikke denne "sykdommen"? Selv om det ikke finnes noen medisinsk term og ikke er kjent i den medisinske verden, er forkjølelse den mest kjente "sykdommen" i Indonesia. Leger anser også dette som en myte, selv om mange mennesker hevder å lide av det ofte. Du kan sjekke det på internett eller spørre Facebook-vennene dine fra andre deler av verden, og du vil oppdage at forkjølelse bare finnes i Indonesia.

Forkjølelse i seg selv er ofte definert som en følelse av å "ikke ha det bra" på grunn av mengden vind som kommer inn i kroppen. Det kan være fordi du har vært i et rom med klimaanlegg for lenge, og ofte brukt tid på aktiviteter utendørs, eller det regner ofte.

Denne tilstanden antas av mange indonesere å være en reell sykdom, men til nå har det ikke vært tilstrekkelig medisinsk bevis for å støtte denne påstanden. For ikke å snakke om at forkjølelse ligner på influensa/influensa, fordi de har samme symptomer og årsaker.

Forkjølelse ifølge legen

Selv om det i den medisinske verden regnes som en myte, ifølge en indremedisinsk ekspert fra Pantai Indah Kapuk Hospital, dr. Mulia Sp. PD som sitert fra Kompas.com, begrepet forkjølelse er en tilstand hvor en person føler seg sår, oppblåst eller magen føles full, ikke kan slutte å passere vind, kvalme, hoste, influensa, føler seg kald og har feber.

Ifølge dr. Ære, indonesere begynner vanligvis å føle seg kalde når et av disse symptomene dukker opp. «Begrepet forkjølelse finnes ikke i medisinsk litteratur. Så forkjølelse er akkurat det indoneserne kaller denne samlingen av symptomer," sa han.

Fordi symptomene og årsakene varierer, er det ulike måter å håndtere det på. Kan ikke sidestilles mellom et symptom og et annet.

Vanligvis, når vi føler oss forkjølet, er måten å håndtere det på med utskraping. Hvis folk sier slik at vinden «kommer ut». Dessverre fra et medisinsk synspunkt er utskraping ikke særlig nyttig og åpner og utvider i stedet porene i kroppen. For ikke å snakke om hvis symptomene du føler er oppblåsthet på grunn av sen spising, hjelper ikke utskraping i det hele tatt, fordi de bare gjøres på huden.

Mulia forklarte også, som en behandling for forkjølelse, anbefales ikke utskraping i medisinske medisinske standarder. "Vi må finne årsaken først og deretter gi riktig behandling. Hvis symptomene på forkjølelse fortsatt er der etter noen dager, bør du oppsøke lege," sa han.

Forkjølelse kan være et tegn på andre sykdommer

I en blogg skrevet av en allmennlege i Rengat, Riau-provinsen, hvis navn er Dr. Kosasi i 2015, basert på resultatene av hans observasjoner og erfaringer som medisinsk personell, ikke vitenskapelig forskning, eksisterte ikke kulden.

Symptomene eller tilstandene som er beskrevet tidligere får en person til å føle at han er forkjølet. Men ifølge dr. Disse sammensetningene, tilstandene eller symptomene har sine egne årsaker og kan være tegn på andre sykdommer.

Det vi oftest kjenner når vi blir forkjølet er lett feber og samtidig er vi forkjølet. Vanligvis er det fordi du har vært i et rom med klimaanlegg for lenge eller dvelet i luften utendørs. Ifølge dr. Kosasi, denne tilstanden er faktisk begynnelsen på influensa eller influensa.

Raping som kommer ut etter masserte kroppsdeler er også et tegn på hvorfor vi føler oss kalde, for eksempel når vi masserer over- eller underarmer og andre kroppsdeler.

«Dette unike fenomenet gjør oss absolutt veldig sikre på at vi «blir forkjølet». Hva er den egentlige årsaken til denne klagen? Klager på raping hvis kroppen vår blir massert kan være forårsaket av flere mulige sykdommer. Først klemte nerver i ryggområdet nær skulderbladene. Deretter, overskytende nivåer av blodfett eller triglyserider (hypertriglyseridemi),» skrev dr. Kosasi i bloggen sin kl Kompasiana.com.

Han foreslo også at siden forkjølelse er ukjent og aldri har blitt undervist i medisinsk vitenskap generelt, må leger spørre mer og detaljert når de har å gjøre med pasienter som klager over forkjølelse, når de går til legen.

"Fullstendig og detaljert informasjon om hva du opplever er veldig nyttig for deg og legen din for å konkludere med hva som er sykdommen som gjør deg "kald", sa han.